Terug naar Site

Gepersonaliseerde Hoes voor Kruik

Gepersonaliseerde Hoes voor Kruik

Foto Kruiken Made in the UKMade in the UK

Bespaar 3% Vanaf € 43,50 Was € 45,00

Deze gepersonaliseerde kruik is een echt knus cadeau. Als je al een kruik hebt kun je hem gebruiken met deze hoes van zachte fleece, bedrukt met jouw foto of ontwerp. Natuurlijk kun je je kruik ook bij ons bestellen.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 52,50
 • 2 € 46,60 Per Stuk (Bespaar € 11,80)

Foto Kruik Cover

 • Past om alle standaard 1.8L/2L kruiken
 • Hoes is 38 x 21cm
 • Zacht polar fleece met opening aan de achterkant
 • Jij ontwerpt de voorkant, 4 kleuren voor achterkant

Onderhoudsinstructies

Wassen op 30°C, drogen op lage temperatuur, uithangen, niet uitwringen, strijken op lage temperatuur.

 • Wassen op 30 graden
 • Wassen op 85 Fahrenheit
 • Droogtrommel 1
 • Hangend drogen
 • Niet uitwringen
 • Lage temperatuur

Gepersonaliseerde Kruik

Een lekkere warme aangepaste warmwaterkruik is geweldig om van een bedtijd een traktatie te maken in de winter. Een kruik is heel persoonlijk, dus waarom maak je geen gepersonaliseerde cover? Je kunt het ontwerp van de zachte fleece kruikenzak maken met je eigen foto's en tekst. Een mooi cadeau om te ontvangen tijdens de koude wintermaanden, een kruik hoes met foto kan iedereen goed gebruiken!


Kruik Hoes Ontwerp Template

Onze kruik hoes is gemaakt van hoogwaardige zachte fleece, hij heeft een opening voor de kruik. Jouw eigen ontwerp wordt gedrukt op de voorkant, met een keuze uit verschillende kleuren fleece voor de achterkant. Alle standaard kruiken (1.8L-2L / 32x19cm-32.5x20cm) * passen gemakkelijk in de gepersonaliseerde hoes, de hoes wordt met de hand gemaakt in ons eigen atelier. De kruik voldoet aan de Britse veiligheidsnormen. De kruik (35 x 20 cm) is optioneel, dat betekent dat je ook gewoon alleen de hoes kunt bestellen. Wij bieden de template online in ons ontwerpsysteem om het gemakkelijk te maken om de hoes te ontwerpen en te bedrukken. 


Luxe Hot Water Bottle Covers

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde warmwaterkruik met een hoes van goede kwaliteit, zoek dan niet verder! Onze fleece warmwaterkruik is met de hand bedrukt, gesneden en genaaid en de kruik is van stevig rubber en voldoet aan de Britse normen. Bij het bestellen van een van onze luxe kruik hoes kun je ook een passende warmwaterkruik bestellen. De kruik is gemaakt van 100% rubber voor 1.8L water en is voorzien van geribbelde zijkanten. De kleur van de kruik zal variëren, de afmetingen zijn 35 x 20 cm.
 

Veiligheid Kruik

Onze kruiken voldoen aan de Britse veiligheidsnormen NEN-EN 1970: 2006 voor warm water kruiken. De Britse standaard is in overeenstemming met de ASTM D431-95 (2005), de vrijwillige veiligheidsnorm voor de productie van kruiken in de Verenigde Staten. Door het ontbreken van een gepubliceerde International Standards Organisation (ISO) veiligheidsnorm, is de British Standard voor kruiken algemeen aanvaard en gebruikt in Europa, en daarbuiten, als de leidende en meest uitgebreide benchmark voor het product. We raden je altijd aan om alle instructies te volgen, en gebruik je gezond verstand om eventuele schade aan jezelf of anderen in de omgeving te voorkomen.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: