Terug naar Site

Gepersonaliseerde iPhone 6 Hoes

Gepersonaliseerde iPhone 6 Hoes

iPhone 6 Foto Hoesje Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 27,50

Verwen je iPhone 6 of iPhone 6 Plus met zijn eigen case. Kies je favoriete foto's of designs om een hoesje te ontwerpen. Onze speciale beeldtechniek geeft je iPhone hoesje een geweldige afwerking, met de beste afdrukkwaliteit in full colour. Ook verkrijgbaar in andere modellen.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

 • Snug fitting high quality, durable case
 • Wrapped edges give it a neat finish
 • For the iPhone 6 & 6 plus
 • Perfect gift for friends and family
 • Easy to design online
 • Two year guarantee

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Designer iPhone 6 Hoesjes

Val extra op met je geweldige telefoon met een gepersonaliseerde en perfect passende iPhone 6 case. Onze gepersonaliseerde iPhone 6 telefoonhoes is stevig, gaat lang mee en ziet er geweldig uit. Ze zijn makkelijk te ontwerpen in onze online design interface, kies gewoon je foto's of ontwerp om je te onderscheiden en ontwerp je speciaal voor jou gemaakte hoesje. Ons gepersonaliseerde hoesje is zoveel leuker dan die saaie hoesjes uit de winkel. Je kunt het ontwerpen om bij jouw persoonlijke stijl te passen. Als je op zoek bent naar een leuk en uniek cadeau idee voor de iPhone liefhebber is dit een perfecte keuze!

iPhone 6 Collage Case

Gebruik onze montage app om een montage te genereren voor je hoesje. Klik op start ontwerpen hierboven, voeg een selectie van je foto's toe en bekijk je collage voor de iPhone 6 en 6+ online.

Let op: het omlopende ontwerp werkt alleen met specifieke soorten afbeeldingen - patronen en foto's met een achtergrond en een gecentreerd onderwerp. 

2 Jaar Garantie

We besteden veel zorg en aandacht aan onze producten en we hopen dat je er lang plezier van hebt. Om je te helpen bieden we 2 jaar garantie op onze iPhone 6 case. Als hij breekt, de print vervaagt of als hij niet meer goed pas maken we een nieuwe voor je.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: