Terug naar Site
Gepersonaliseerd Borduurwerk

Gepersonaliseerd Borduurwerk

Canvas borduurstof met print Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 33,93

Als jij gek bent op borduren, kunnen wij de afbeelding van jouw keuze afdrukken op borduurstof. Borduur over de afbeelding heen en creëer een mooi en volledig uniek werk. Ontwerp jouw eigen wandkleed, dat geleverd wordt met een afdruk van dezelfde afbeelding in A4-formaat, zodat jij weet welke kleuren garen je nodig hebt. Door de afdruk mee te nemen naar de plaatselijke fourniturenwinkel, kan men je makkelijker helpen met het uitzoeken van de draadkleuren die je voor het borduurwerk nodig hebt.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken bedrukt borduurwerk

 • 100% katoenen canvas
 • 10/12/14 count. Alleen monofil
 • 100% katoenen Aida borduurstof
 • Aida 14 count, 184 g/m²
 • Fullcolourprint, borduur over print heen
 • Bepaal zelf de afmetingen

Maak een origineel borduurwerk van jouw favoriete foto of ontwerp, met onze gepersonaliseerde borduurstof.

We drukken je ontwerp af op 100% katoen, dat het perfecte canvas is voor de liefhebbers van natuurlijke stoffen. Verkrijgbaar in 10, 12, 14 steken per inch en Aida 14 steken per inch met een aaneengesloten weefstructuur. We drukken alleen af op witte stoffen, waardoor de definitie van de oorspronkelijke afbeelding behouden blijft.
 • 100% katoenen canvas met 3,9, 4,7 of 5,6 kruisjes per cm 
 • 100% katoenen Aida borduurstof met 5,6 kruisjes per cm 
 • Borduur over de print heen
 • Bepaal zelf de afmetingen
 • Fullcolourprint op witte stof
 • Geleverd met een A4-formaat afdruk
 • Gepersonaliseerd op bestelling

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Stof info

Onze borduurstof is gemaakt van 100% katoen, een van de populairste borduurstoffen die ook zeer geschikt is voor beginners. De gaatjes in de stof zijn geschikt voor kruissteken, halve kruissteken en stiksteken. Driekwart kruissteken kunnen wat moeilijker gemaakt worden met standaard garen. Het materiaal is flexibel en kan gemakkelijk gebogen en gevouwen worden. We adviseren dan ook een frame te gebruiken, om het borduren te vergemakkelijken.

Garen info

Als regel moet je vaak twee strengen garens gebruiken voor borduurstoffen met een dichtheid van 12-18 steken per inch. Borduurgarens zijn geschikt voor canvas met een dichtheid van 10-14 steken per inch. Voor fijnere details, adviseren we Perzisch garen of Crewel wol te gebruiken. Perzische garens worden veelal gemaakt van drie strengen Crewel wol die in elkaar zijn gedraaid; je kunt deze eenvoudig opsplitsen in drie individuele strengen. Crewel wol is zeer fijn en wordt gemaakt van twee gesponnen vezels die in elkaar zijn gedraaid. Zoals eerder aangegeven bevat het garen vaak twee of meer strengen. Je kunt deze garens halen bij de plaatselijke fourniturenwinkel.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Gepersonaliseerde borduurstof op maat

Jouw ontwerp wordt afgedrukt op de borduurstof met behulp van een druktechniek die zorgt dat de print tot diep in de vezels van het materiaal doordringt. Dit levert een afdruk op met levendige kleuren en zorgt dat de print er niet afslijt. Houd er rekening mee dat naarmate de dichtheid stijgt, het aantal gaatjes en de grootte van de gaatjes zal stijgen. Zo heeft een stof met een dichtheid van 10 steken per inch grotere en minder gaten dan de stof met 14 steken per inch. Wanneer je een gedetailleerd ontwerp hebt met fijne lijntjes, is het belangrijk om bij het bestellen ook te letten op de dichtheid van de weefstructuur.

Bepaal zelf de afmetingen

Heb je extra ruimte nodig rondom je ontwerp (frame, stiksels, etc.), voeg dan een witte ruimte toe aan je design in ons ontwerpsysteem, zodat deze bij het afdrukken wordt meegerekend.

Omdat de borduurstof is een katoenen stof met veel kleine gaatjes betreft, is het belangrijk om afbeeldingen te kiezen die wat donkerder zijn en/of grotere kleurcontrasten bevatten. Dit zorgt dat de uiteindelijke print duidelijk zichtbaar is, wat het borduren een stuk makkelijker maakt. Witte of lichtgekleurde afbeeldingen zullen resulteren in een vage print, waarvan de kleuren moeilijk te achterhalen zijn.

Trending:

Recentelijk Bekeken

DRAAI EN WIN!