Bedrukt Foto Bord

Bedrukt Foto Bord

Ontwerp Je Eigen Gepersonaliseerde Borden

Vanaf € 29,00

Ontwerp je eigen bedrukte borden voor een evenement of etentje. Wij bedrukken de borden volledige, voor een super kleurrijk ontwerp. Onze porseleinen borden worden gemaakt op bestelling. Klik op "Start Ontwerpen" om je eigen foto bord te ontwerpen.

Eigenschappen Gepersonaliseerd Foto Bord

  • Porseleinen foto borden met levendige print
  • Met opvouwbare standaard van zwart plastic
  • 20cm diameter porseleinen borden
  • Ondiep bord met brede rand
  • Om eten op te serveren of ter decoratie

Reviews voor Reviews voor Porseleinen Borden

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Gepersonaliseerde Porseleinen Borden

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde borden, speciaal voor op je eettafel of evenement. Deze bedrukte borden zijn leuk om het ijs te breken bij etentjes. Of het nu voor Sinterklaas of kerst is, of gewoon voor de sier, je maakt zeker indruk op je gasten. 

Als je je nieuwe porseleinen borden wil gebruiken om neer te zetten kun je de zwarte standaard gebruiken die we bij je bord leveren. Deze is ideaal om met je ontwerp te pronken.

Gepersonaliseerde Borden

Omdat je deze borden per stuk kunt maken zijn ze allemaal uniek. De zijn geweldig om neer te zetten of om hapjes op te serveren. Hoe dan ook, deze bedrukte borden kun je helemaal naar jouw smaak laten bedrukken met een ontwerp of foto.

Bedrukte Borden

We kunnen op slechts één een bord drukken of op dinerborden in sets of grote hoeveelheden. We drukken de gepersonaliseerde borden in ons eigen atelier. Probeer ons en bedruk je eigen borden, per stuk of in grote sets voor evenementen of shows met royale korting, de keuze is aan jou.

Let op: Selecteer foto's of creëer een herhaal patroon en probeer niet een afbeelding te centraliseren of text dichtbij de randen te plaatsen. Vanwege onze print technieken zal er plusminus 10% verschil zitten tussen de positionering van je ontwerp. Bedrukte borden worden op bestelling gemaakt en je kunt ze gewoon gebruiken, maar ze zijn niet zo slijtvast als gewone keukenborden. Deze gepersonaliseerde borden zijn ideaal voor speciale gelegenheden en ter decoratie, maar niet voor dagelijks gebruik. Was ze na gebruik met de hand, ze kunnen niet in de vaatwasser.

Reviews voor Reviews voor Porseleinen Borden

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Dit vind je misschien ook leuk: