• Terug ·
 • Handleiding voor Groothandels

Handleiding voor Groothandels

 • Inhoud

 • Introductie
 • Wie komen er in aanmerking?
 • Voordelen
 • Uitgesloten producten
 • Veelgestelde Vragen
 • Branding
 • Mondkapjes - waarom uitgezonderd?
 • Introductie

  Bij Bags of Love personaliseren we producten, kleding en stoffen van hoge kwaliteit, speciaal voor jou. Dit doen we met de hand en op bestelling met behulp van ons hele team dat zich op dezelfde plek bevindt; van ontwerp en ontwikkeling tot marketing, productie en klantenservice. Dit maakt ons uniek, omdat het betekent dat we snelle doorlooptijden kunnen bieden op ons gehele assortiment en er geen tussenpersonen meer nodig zijn.

  Alles wordt – één voor één - op bestelling gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om afval te beperken en kunnen we de geweldige kwaliteit waar we zo trots op zijn waarborgen. Dit betekent ook dat we gespecialiseerd zijn in korte oplages; ideaal wanneer jij een bulkbestelling wil plaatsen, maar iets minder geschikt voor een order van enkele duizenden artikelen.

  Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een groothandel account door ons online formulier in te vullen. Een Bags of Love groothandelsaccount biedt grote kortingen en mogelijkheden om geld te besparen; geweldig voor kleine reclamebureaus, iedereen die zijn/haar eigen producten wil verkopen en zelfs scholen.

 • Wie komen er in aanmerking?

  Bedrijven of groepen die graag hun eigen ontwerpen, logo’s of content willen omzetten in fantastische producten, komen in aanmerking voor een groothandelsaccount.

  Als jij de beste prijzen wil en een plek zoekt waar jij jouw producten kunt verkopen, of dit nu vanuit huis of kantoor, in een fysieke winkel of online shop, of op een markt of beurs is, kun jij een groothandelsaccount aanvragen.

  Wij zijn ook ooit begonnen als klein bedrijf en zijn er trots op nu ondersteuning te kunnen bieden aan andere kleine ondernemingen. Je hoeft geen honderden werknemers in dienst te hebben om een groothandel account te openen bij ons. Alles wat je nodig hebt zijn geweldige ontwerpen en een plek waar jij jouw producten kunt verkopen.

  Houd er rekening mee dat je niet zowel een groothandels- als studentenaccount kunt hebben. Heb jij al een van beide accounts en vraag je de ander aan? Dan zal het eerdere account komen te vervallen.


 • Voordelen

  De kortingen waar je met een groothandelsaccount aanspraak op maakt zijn afhankelijk van de hoeveelheden. Ze worden gebaseerd op het aantal afgeronde producten dat je bestelt, ook wanneer dit verschillende artikelen zijn. Je kunt producten uit ons assortiment kledingstukken combineren met artikelen voor in huis, om zo jouw bestelling aan te vullen; de korting wordt toegepast op het totaalbedrag.

  • 1 - 10 producten: tot 20% korting
  • 11 - 20 producten: tot 25% korting
  • 21 - 50 producten: tot 35% korting
  • 51+ producten: tot 40% korting


  Een volledig overzicht van al onze producten en hun respectievelijke kortingsniveaus vind je onder het kopje 'Kortingen' in je account.

  Houd er rekening mee dat er op sommige producten een maximaal kortingspercentage van 20% of 30% zit.

  Wanneer je binnen 30 dagen meerdere bestellingen plaatst en je hierdoor aanspraak maakt op een hoger kortingsniveau, ontvang je Wholesale Tegoed, dat je kunt gebruiken bij je volgende bestelling.

  Op het bedrukken van stoffen wordt 20% korting toegepast. De automatische kwantumkorting is hierbij al inbegrepen.

  Let op: Omdat alles handgemaakt wordt op bestelling, kan de productietijd van grote bestellingen iets langer duren. Als je een deadline hebt, adviseren we om contact op te nemen met ons klantenserviceteam voordat je jouw bestelling plaatst.

 • Wat is Wholesale Tegoed?

  Naast de standaard kortingsniveaus maak je ook aanspraak op Wholesale Tegoed, wanneer jouw bestellingen aan bepaalde criteria voldoen.

  Als je binnen 30 dagen meerdere bestellingen van hetzelfde item plaatst én de totale hoeveelheid van deze bestellingen genoeg is om je naar het volgende kortingsniveau te brengen, dan ontvang je hiervoor een tegoed, dat het verschil tussen beide kortingspercentages bedraagt.

  Deze waarde wordt automatisch aan je account gekoppeld en vervolgens automatisch toegepast op de groothandelsbestellingen die binnen 30 dagen worden geplaatst. Dit tegoed wordt berekend bovenop de standaardkortingen.

  Het totale tegoed dat wordt toegepast kan nooit meer dan 50% van het totale bestelbedrag bedragen. Wanneer dit tegoed meer dan 50% van de kosten bedraagt, wordt het resterende bedrag toegepast op je volgende bestelling. Wholesale Tegoeden vervallen binnen 30 dagen. De vervaldatum kun je vinden in je Groothandelsaccount.

  Voorbeeld: als je een bestelling plaatst van 10 kussens (Product ID 30), ontvang je standaard 20% korting. Plaats je binnen 30 dagen nog een bestelling van 10 kussens (Product ID 30), ontvang je wederom een korting van 20%. Omdat het totaal van beide bestellingen 20 kussens bedraagt, ontvang je tevens een Wholesale Tegoed van 5%. De totale hoeveelheid van de bestellingen zorgen namelijk dat je in een hoger kortingsniveau (25%) terechtkomt. Dit verschil (5%) ontvang je dan als tegoed, dat automatisch wordt toegepast op je volgende bestelling.

  NB: Bij enkele producten in het maximale kortingspercentage 20% of 30%. In deze gevallen wordt je tegoed verhoogd tot het maximale kortingspercentage voor dat specifieke product.

 • Uitgesloten producten

  Sommige items, zoals grote meubels en koffers, vallen niet onder de bovengenoemde kortingsniveaus. Vanwege de verzendkosten hanteren we voor deze artikelen een vast kortingspercentage. Je ontvangt 20% korting op een bestelling van van één of meerdere artikel(en).

  Er zijn enkele producten die niet in aanmerking komen voor groothandelskortingen, waaronder stalenpakketten, test prints en artikelen onder de €30. 

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe pas ik de korting toe?

  Wanneer jij je hebt aangemeld voor een groothandel account, hoef je niets anders te doen dan je in te loggen. De kortingen worden automatisch toegepast op de door jou gecreëerde producten die hiervoor in aanmerking komen.

  Bieden jullie ook dropshipping of integratie met andere platforms aan?

  Op dit moment kunnen wij de bestellingen naar jou of rechtstreeks naar jouw klant versturen. Alles wat jij hiervoor moet doen, is bij het afrekenen het adres van de ontvanger invullen als het leveringsadres. Momenteel bieden we integratie aan met Shopify. Daarnaast werken we constant aan het verbeteren van onze services.

  Heb ik veel ervaring nodig om me aan te kunnen melden?

  Helemaal niet. We waren een veel kleiner bedrijf toen we in 2002 begonnen en hebben ons ontwikkeld tot waar we nu zijn. Daarom steunen we ook graag bedrijven van elk niveau.

 • Branding

  Branding is een belangrijke stap van succesvolle marketing. Onze apart 'branding' sectie maakt het heel makkelijk om een logo, merknaam of zelfs gepersonaliseerd bedankbericht toe te voegen. Dankzij onze white & private labelopties, kun jij producten verkopen onder jouw eigen merk in plaats van dat van Bags of Love.