Gepersonaliseerd Bedrukt Sierlint

Gepersonaliseerd Bedrukt Sierlint

Gepersonaliseerd Lint

Vanaf € 26,00

Maak je eigen gepersonaliseerde lint, aan een zijde bedrukt in full colour. Gebruik je aangepaste lint voor cadeaus, bruiloften, taarten of aan je auto. Dit gepersonaliseerde satijnen lint kun je zelf ontwerpen met jouw tekst of design. Dit elegante sierlint wordt snel verzonden.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorgingKortingen

  • 1 € 26,00
  • 2 € 23,00 Elk (Opslaan € 6,00)

Bedrukt Sierlint

  • Sierlint van 1,45m lang
  • 190gsm satijn lint
  • Jouw full colour ontwerp aan èèn zijde
  • 15, 25, 35, 50, 70 mm breed
  • Bredere linten (50, 70 mm) zijn het best voor foto's

Gepersonaliseerd Lint - Hoe Werkt Het?

Het is heel simpel, klik gewoon op 'Start Ontwerpen' hierboven en kies de breedte van je sierlint, er zijn 5 breedtes om uit te kiezen. Vervolgens kun je de layout van je lint ontwerpen, bijvoorbeeld een trouwlint met namen. Er zijn veel lettertypes om uit te kiezen, en we bedrukken je lint in full colour. Je kunt ook logo's of foto's uploaden, maar dan is het mooier om een breder lint te gebruiken. Hoe breder het lint hoe groter de afbeelding, daarom komen foto's beter tot hun recht op een breder lint. Je sierlint heeft een lengte van 1,45 m en is aan èèn zijde bedrukt. 

Gepersonaliseerd Trouwlint

Maak je eigen gepersonaliseerde lint voor bruiloften. Hier bij Bags of Love kun je zelfs je eigen sierlint voor je bruidstaart of  auto ontwerpen, of voor de presentjes voor je gasten. Als jij een bruiloft aan het voorbereiden bent, zorg dan dat je deze gepersonaliseerde sierlinten niet vergeet voor een persoonlijk tintje en om je creativiteit te tonen. Details zijn belangrijk, en ons gepersonaliseerde huwelijkslint  (bedrukt in full colour) maakt je trouwdag perfect. 

Gepersonaliseerde Foto Linten

Wij kunnen als een van de weinigen sierlint in full colour bedrukken met jouw foto's in lange strips. Voeg verschillende foto's en tekst toe voor een indrukwekkend fotolint voor elke gelegenheid. Let erop dat je een breder lint kies als je er foto's op wil laten drukken, tenminste 50 of 70 mm, zodat je foto goed zichtbaar is.

Gepersonaliseerd Lint Voor Je Trouwtaart

Wil je graag je eigen lint voor je bruidstaart? Ons gepersonaliseerde lint om jouw taart is de perfecte final touch. Je kunt het lint ook in kortere stukjes knippen voor de presentjes voor je gasten. Met dit sierlint wordt jouw trouwdag extra speciaal.

Gepersonaliseerde Handgemaakte Strikken

Als je creatief bent en graag een mooie handgemaakte strik toevoegt aan je kunstwerken dan is dit sierlint ideaal. Laat iedereen zien hoe creatief je bent met ons gepersonaliseerde lint.

Gepersonaliseerde Linten Om Cadeaus In Te Pakken

Het meest klassieke gebruik van een sierlint is om cadeaus in te pakken, onze gepersonaliseerde linten zijn hier perfect voor. Omdat je uit zoveel lengtes en breedtes kunt kiezen, in kleine runs, is dit geen probleem. Gebruik je op maat gemaakte sierlint voor bijzondere gelegenheden, ze zijn perfect voor cadeautjes of bijzondere evenementen, zoals een finish lijn of een speciale opening. 

Gepersonaliseerde Kerst Linten

Wij bedrukken onze gepersonaliseerde linten zelf, het is een populaire service in ons atelier. Als jij graag gepersonaliseerde decoratie voor Kerstmis wilt, dan zijn onze op maat gemaakte sierlinten ideaal. Je kunt ze elk jaar gebruiken of nieuwe linten toevoegen.

Dit vind je misschien ook leuk: