Bedrukte T-Shirts

Volledig bedrukte T-Shirts

Hier bij Bags Of Love hebben we een geavanceerde T-shirt print service. Een van onze populaire producten is onze bedrukte T-shirts range, T-shirts aan de voor- en achterkant bedrukt met print. We bieden bedrukte t-shirts, maar ook de meer geavanceerde niveaus van afdrukken, knippen en naaien. Onze afdruk zit diep in de vezels van het textiel, is niet wasachtig, dus hij zal niet barsten of loslaten. Een van de grote voordelen van onze T-shirts is dat we van rand tot rand printen, dat wil zeggen dat we een volledig T-shirt bedrukken, voor- en achterkant, recht op de naden, ribbels en zelfs de labels.

Modelabels en startende ontwerpers gebruiken ons

Wij ondersteunen nieuwe ontwerpers die hun eerste mode-ontwerpen maken en andere merken die hun naam willen vestigen, zonder meteen duizenden T-shirts te hoeven drukken, met een risicovolle voorraad als gevolg, of lang te moeten wachten op levering. Met ons 'geen minimum'-beleid kunnen we producten per stuk maken, op dezelfde dag produceren, en nabestellingen doen als het bedrijf groeit. Wij maken ook labels voor onze bedrukte T-shirts zodat je je eigen merk kunt ontwikkelen, ontworpen met je eigen labels, net zoals jij dat wilt.

Ontwerp en bedruk T-Shirts met tekst, foto's of afbeeldingen

Je kunt T-shirts zien als een blanco doek van zeer goede kwaliteit. Misschien wil je een slogan T-shirt maken met een leuke slogan of spreuk, of gebruik maken van een foto om een foto T-shirt te maken, of je kunt een cool design maken om he hele T-shirt te bedrukken. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat we hier bij Bags of Love goede kwaliteit T-shirts  gebruiken, die we volledig bedrukken. Al onze T-shirts zijn bedrukt met jouw ontwerp, diep in de vezels van de stof, dus er is geen plastic of wasachtige coating. Onze permanente afdruk blijft jaren mooi dus bieden wij 2 jaar garantie.

Snel een T-shirt bedrukken met levering dezelfde dag

Wij drukken en maken jouw T-shirt in enkele uren nadat je het design gemaakt hebt in ons ontwerp-systeem. Ontwerp het vandaag en ontvang je gedrukte T-shirt de volgende dag.