Terug naar Site
foto stropdas vaderdag

Stropdas

Stropdassen

Hier vind je een aantal reviews over onze Stropdassen. Deze klanten hebben de kwaliteit en supersnelle levering die we bieden ervaren, dus hopelijk inspireren ze jou met hun suggesties! Door jouw eigen Stropdas te creëren, kun jij je favoriete afbeeldingen en ontwerpen tot leven brengen; en met onze speciale printtechnieken kunnen we een uniek product maken, speciaal voor jou.

Bekijk productinformatie Volgende slider

 • testimonials Beter dan verwacht
  Super mooie stropdas. Het is even lastig ontwerpen, maar uiteindelijk heb je wel wat.

 • testimonials Super coole das laten maken.
  Mooie kwaliteit en snelle goede service. De das is erg mooi geworden.

 • testimonials perfecte service, mooi resultaat
  leuk das voor een gelegenheid, ik heb als vader van de bruidegom een foto gemaakt van de bloemen op de jurk van mijn vrouw en deze op de das laten drukken. op de das kwamen een aantal foto's onder elkaar Bags of love heeft deze keurig bewerkt tot één geheel, dank!!!

 • testimonials prachtig en snel geleverd
  heel mooi bedrukt, kleur perfect en de kwaliteit is prima

 • testimonials Uitstekend
  Voor een kennis bij wijze van grap een stropdas besteld waarop we vreemde foto's af lieten drukken die wij van hem hadden. Alle foto's komen van een telefoon. Wat schept onze verbazing? Haarscherpe foto's, uitstekende kwaliteit en een fantastisch cadeau om te geven op deze manier! (En dan ook nog eens binnen 3 dagen geleverd)

 • testimonials Super mooie stropdas
  Zelf een ontwerp gemaakt aan de hand van foto's. Binnen 3 dagen een prachtig mooi en duidelijke stropdas op de deurmat. Supergoed gelukt.