Dropshipping 
met Shopify

Download de Contrado Print On Demand app om eenvoudig een webshop op te zetten en geld te verdienen met jouw Bags of Love designs. Creëer een webshop, toon je ontwerpen en laat de productie, levering en verdere service aan ons over. Word in slechts enkele klikken eigenaar van jouw eigen shop en download de Contrado Print On Demand app op Shopify.

 Download de app

Breid Je Assortiment Uit

Laat je design of logo drukken op meer dan 450 gepersonaliseerde producten. Ontwerp kleding voor hem & haar, tassen, portemonnees, woonaccessoires, keukenartikelen en nog veel meer en vergroot je aanbod. Gebruik onze Product Mock-up Generator om in korte tijd tientallen producten te ontwerpen.

dropshipping--feature-1
dropshipping--feature-2

Vakkundig Handgemaakt

Alle producten worden op bestelling gemaakt en bedrukt met behulp van de modernste digitale printtechnieken, zodat zowel jij als jouw klanten producten van hoge kwaliteit kunnen verwachten.

Snelle Productie

We verzenden de bestellingen wereldwijd binnen 1 à 2 dagen en sturen deze rechtstreeks naar jouw klanten. Alle orders worden met track & trace verzonden en voor de meeste landen zijn de invoerrechten betaald. Hierdoor heb jij geen omkijken naar de verwerking en levering van jouw producten.

dropshipping--feature-3
dropshipping--feature-4

Probleemloze Integratie

Ontwerp producten met onze unieke interface en synchroniseer ze eenvoudig met je Shopify-account.

Private Labelling

We zorgen dat jouw merk het enige merk is dat je klanten kunnen zien en bieden dropshipping-services die volledig aangepast zijn aan jouw wensen.

 Download de app
dropshipping--feature-5

Bedankt! Je ontvangt snel een e-mail!

Bags of Love