Gepersonaliseerde Behangrand

Reviews voor Gepersonaliseerde Behangrand

Gepersonaliseerde Behangrand

Behang Sierrand

Vanaf € 34,00

Ontwerp je eigen behangrand om creativiteit, kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan je huis. Gebruik o...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Eigenschappen Behangrand

 • Veelzijdig - meerdere toepassingen
 • Voor muren, plafonds, stootborden
 • Prachtig afwgewerkt
 • Koop alleen wat je nodig hebt, geen verspilling
 • 147 cm x 22 cm stroken
 • 2-10 jaar garantie*

Van bescheiden decoratie tot perfecte finishing touch.

Gepersonaliseerde behangranden zijn de ideale toevoeging aan een nieuw interieur en de perfecte manier om een kamer op te frissen, zonder de muren helemaal opnieuw te behangen of verven.
 • Verkrijgbaar in drie papiersoorten
 • Standaard, premium of zelfklevend
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Geleverd in stroken van 147 x 22 cm
 • Koop alleen het aantal stroken dat je nodig hebt
 • Met een enkel ontwerp of een fotocollage
 • Met de hand bedrukt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gepersonaliseerde Behangranden: Hoe Werkt Het?

Onze sierranden bestaan uit individuele strips van 147 x 22 cm, bedrukt met jouw foto's of ontwerp. Hoewel je bij je bestelling instructies ontvangt voor het aanbrengen van het behang, adviseren we voor de beste resultaten om voorafgaand onze volledige handleiding door te lezen.


Stap 1: Meten
Gebruik een meetlint of rolmaat om de kamer of muur op te meten die jij wil versieren met jouw gepersonaliseerde behangranden. Door de juiste lengte te bepalen, kun je voldoende stroken bestellen, zonder te veel behang te verspillen. Je kunt echter altijd beter iets overhouden dan behang tekort komen; dit komt ook van pas wanneer er iets fout gaat.

Stap 2: Upload foto's of design
Upload de foto, tekst of het kunstwerk naar keuze en verplaats de afbeelding naar de gewenste plek. Als je een waarschuwing krijgt over lage kwaliteit kun je de afbeelding verkleinen of een collage creëren.

Stap 3Kies de papiersoort
De behangranden zijn verkrijgbaar in drie verschillende papiersoorten: standaard, premium of zelfklevend behang. In ons ontwerpprogramma kun je kiezen welk papier je wil gebruiken.

Onderhoud: In het geval je de behangranden wil schoonmaken, kun je deze met een licht vochtige spons en milde zeepoplossing reinigen. Ga voorzichtig te werk, zonder het behang te 'scrubben'. Hoewel de inkt niet zal uitlopen, kan hard wrijven wel het papier beschadigen.

Behangrand Bevestigen

Gebruik een waterpas en markeer waar je jouw sierrand precies aan wil brengen. Houd dit gereedschap bij de hand, om te zorgen dat de behangranden op hun pek komen te hangen. Bij het Standaard behangpapier adviseren we behangselplak van een goede kwaliteit te gebruiken en dit te mengen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een borstel van ongeveer 7,5 cm en breng de lijm aan om onze Instructiegids voor Behangpapier goed door te lezen, alvorens je het behang aanbrengt.

woven in the UK

Klik hier om de volledige instructies te downloaden

Klik hier om ons brandveiligheidscertificaat te downloaden


TIP!:
Als je advies nodig hebt voordat je begint met behangen, helpen wij je graag. Wanneer het materiaal eenmaal is aangebracht, wordt het product als 'geaccepteerd' beschouwd. Het kan dan niet langer als defect worden geclaimd vanwege verschillen in bevestiging, gebruikte lijm, onderhoud en de lokale omgeving (waaronder vocht, temperatuur of schimmel). Zodra je hebt besloten de muur te bekleden, kunnen we niet aansprakelijk worden gehouden voor het voorbereiden of -behandelen van de muur. Lees vooraf onze behanginstructies door en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.


Kwantumkorting

Zoals op veel van onze producten, ontvang je ook op gepersonaliseerde behangranden een kwantumkorting. Bestel nu meerdere stroken om de muren in huis te behangen en bespaar geld.

Speciaal voor jou op bestelling bedrukt

Elke strook van jouw nieuwe behangrand wordt afzonderlijk op bestelling bedrukt, waardoor jij alleen de hoeveelheid hoeft te bestellen die je nodig hebt. Je kunt elke strook apart ontwerpen, waardoor je de keuze hebt elke rand van dezelfde patronen of verschillende designs te voorzien. Elk stuk wordt met de hand bedrukt op bestelling door deskundige printtechnici en op de juiste maat geknipt door ervaren vakmensen.

De perfecte personalisatie

Elke behangrand is 147 x 22 cm, dus zorg dat je de totale lengte die je nodig hebt zorgvuldig opmeet. Als de muur de je wil behangen 155 cm breed is, heb je dus twee stroken nodig. Je kunt een enkel ontwerp op het behang laten afdrukken of juist een strook ontwerpen met een unieke fotocollage vol herinneringen.

Geef je interieur een stijlvolle uitstraling en maak een sierrand voor het plafond in Victoriaanse stijl. Dit is een unieke manier om een klassieke twist aan een modern interieur te geven. Gebruik de stroken om een ruimte op te breken of als scheiding tussen twee verschillende kleuren verf.

Ontwerp een gepersonaliseerde behangrand om de kinderkamers een uniek accent te geven. Voorzie de jongenskamers van een behangstrook met stripfiguren, auto's of sportafbeeldingen en creëer een kamer waar hun vrienden jaloers op zullen zijn. Een creatief idee dat misschien wat rommel oplevert; laat kinderen hun eigen hand- en voetafdrukken maken met verf. Scan of fotografeer de afbeelding en upload deze naar ons online ontwerpprogramma om een wel heel unieke gepersonaliseerde behangrand te maken.

Vier de komst van het nieuwste gezinslid en personaliseer een behangrand voor op de babykamer. Laat de strook bedrukken met nummers, kleuren of het alfabet óf kies voor een fotocollage van de eerste foto's van de kleine.

Er zijn zoveel manieren waarop je de gepersonaliseerde behangstroken kunt gebroken. Versier elke traptrede met een unieke bedrukte behangrand, voor een trap met een originele uitstraling. Dit is een geweldige manier om een simpele houten trap tot leven te laten komen. Het contrast tussen de effen aantreden en de kleurrijke, gepersonaliseerde optreden creëert een mooi contrast, dat zeker in het oog springt.

Trending: