• Terug ·
  • Zelfklevende Stoffen Labels

Gepersonaliseerde Zelfklevende Stoffen Labels

Gepersonaliseerde Zelfklevende Stoffen Labels

Aangepaste Zelfklevende Etiketten

Vanaf € 40,00

Je eigen gepersonaliseerde stoffen zelfklevende labels zijn een professionele manier om kleding, tassen, weekendtassen en andere ongebruikelijke oppervlakken te labelen. Wij bedrukken stevige, gepersonaliseerde en zelfklevende labels op stof. Onze stoffen klevende labels worden op een groot vel gedrukt, zodat jij ze op maat kunt knippen.

Eigenschappen Aangepaste Zelfklevende Etiketten

  • Bedrukte zelfklevende satijnen labels
  • Verkocht per vel van 70x50cm om uit te knippen
  • Labels op bestelling gemaakt en gedrukt
  • Klaar in 1-2 dagen

Bedrukte Vellen Klevende Stoffen Labels

Onze gepersonaliseerde stoffen labels zijn een unieke en stijlvolle manier om meubels en kleding te personaliseren. Ze worden geleverd op een vel van 70x50cm, je kunt zoveel (of weinig) labels creëren voor dit gebied als je zelf wilt. Dit is geweldig voor ontwerpers en handwerkers, ze zijn perfect om je merk te promoten. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor onderop stoelen, om aan te geven dat het een limited edition is. Ze zijn gemaakt van een zachte stof voor een prachtig satijnen effect. Deze zelfklevende labels kun je zelf op maat knippen, dus je kunt ze bijna overal voor gebruiken, bijvoorbeeld voor kleding, bekleding, meubels en matrassen. De zelfklevende achterkant houdt ze stevig op hun plek (en ze rafelen niet) en ze maken jouw ontwerpen klaar voor de verkoop.

Aangepaste Bedrukte Etiketten

Wil je graag wat persoonlijkheid toevoegen aan je kleding, bekleding of stof? Dat kan nu met je eigen gepersonaliseerde klevende labels. Voeg een uniek tintje toe aan je nieuwe jas of jeans of gebruik hem om bekleding te repareren. Je kunt het ook gebruiken als label voor stof die je verkoopt in je winkel. Onze zelfklevende labels kun je laten bedrukken met jouw ontwerp en ze zijn perfect om je merk bekendheid te geven. Creatieve studenten plakken deze aangepaste stoffen labels graag op hun schooltas, om hun blog, website of merk te promoten.
 

Gepersonaliseerde Klevende Labels Voor Handwerk

Deze geweven, gepersonaliseerde en klevende labels zijn geweldig voor de afwerking van je naaiwerk en ook een handige manier om applicaties te bevestigen. Je kunt deze stoffen labels zelf ontwerpen, wij bedrukken ze met jouw kleuren speciaal voor jouw handwerk. Ze zijn van stof, dus ze zijn flexibel en je kunt ze vaststikken voor extra stevigheid.

Op Bestelling Gemaakte Satijnen Labels

Onze bedrukte klevende satijnen etiketten worden op bestelling gemaakt bij Bags of Love, zonder minimum afname! Elk label wordt geprint met maximale aandacht voor detail, voor een hoogwaardige kwaliteit van elk individueel label. Kies de juiste maat of snij elk label zelf op maat voor nog meer personalisatie.

 
Snij Je Labels Op Maat

Omdat dit veelzijdige product voor allerlei toepassingen gebruik kan worden kun je het naar behoefte snijden. Dit kan bijvoorbeeld door elk label een smal licht randje te geven, of door een klein puntje te zetten in elke hoek voordat je je kunstwerk upload. Upload vervolgens je ontwerp en kies de juiste maat door de hoekjes te verslepen en de afmetingen in mm en cm te controleren. Centreer je label op het vel en kies voor 'basis' patroon herhalen voor een bel met labels. In het resultaat in de preview zie je alle labels, klaar om uitgeknipt te worden. Als je tevreden bent kun je je bestelling afronden. Als je je bedrukte vel ontvangt kun je de individuele labels uitknippen of snijden.

Al je verschillende maten op èèn vel wil kan dat ook, maar dat is wel iets meer werk. Voeg het label toe zo vaak als je wil, en pas de maat aan voor elk label. Zodat je je bedrukte etiketten ontvangt kun je ze zelf op maat knippen.

Let op: We raden je af om deze labels in de wasmachine te wassen, je kunt ze het beste schoonmaken met een spons.

Dit vind je misschien ook leuk: