Gepersonaliseerde Tassen & Accessoires Collectie

Onze exclusieve gepersonaliseerde tassen & accessoires zijn prachtig handgemaakt en ze zijn een schitterend cadeau voor elke gelegenheid, van een meidenavond tot de feestdagen.

Exclusieve Collectie Gepersonaliseerde Tassen & Accessoires

Zo is Bags of Love begonnen. Onze experts maken je gepersonaliseerde tassen met de hand, ze gebruiken alleen de beste materialen en zorgen dat elk stiksel perfect is voor de best mogelijke afwerking. Van clutches en handtassen met foto's van de meiden tot gepersonaliseerde schooltassen voor kinderen, er is een tas voor elke gelegenheid. Sinds we in 2003 begonnen met het maken van gepersonaliseerde tassen hebben we een specialistisch drukproces en traditioneel vakmanschap ontwikkeld waar we trots op zijn. We werken met hoogwaardige materialen zoals Italiaans nappa leer, prachtig satijn, patent vinyl en faux suede, onze gepersonaliseerde tassen zijn prachtig afgewerkt en hebben levenslang garantie.

Of je nu gepersonaliseerde tassen nodig hebt waar meisjes hun balletschoenen in kunnen opbergen, of gepersonaliseerde tassen waar jongens hun modderschoenen in kunnen doen, we maken alles helemaal met de hand zodat jij een uniek foto cadeau krijgt. Dit geldt ook voor onze accessoires, daarom hebben we een groot aanbod cadeaus in verschillende stoffen, groottes en ander product opties. Gepersonaliseerde tassen zijn perfecte cadeaus voor je vrienden en familie, en we kunnen ze ook nog snel leveren!