Fotohoesjes voor Gadgets

Ontwerp een hoesje voor je telefoon of tablet

Dit is de Bags Of Love gadget selectie, hier laten we je onze producten zien met het beste maatwerk. De hoesjes, sleeves en tasjes die wij ontwerpen voldoen aan de hoogste afdrukkwaliteit voor diverse apparaten. Bescherm, personaliseer en show met je apparaat in stijl.

Upload je foto's in onze design-interface en ontwerp meteen een cover voor het juiste apparaat. We gebruiken het beste polycarbonaat plastic om ervoor te zorgen dat de hoesjes glad zijn, met een precieze mate van flexibiliteit, zodat ze niet te kwetsbaar zijn. Bij al deze producten is de print diep in het oppervlak gedrukt, de afdruk is krasbestendig omdat hij in het materiaal is gesmolten. We maken geen gebruik van stickers of metalen inzetstukken voor onze hoesjes. Wij gebruiken alleen geïntegreerd hoesjes uit één stuk met de beste inkepingen zodat je je apparaat perfect kunt blijven bedienen. We bedrukken ook de randen, met behulp van onze superieure 3D verf sublimatie vacuümtechnieken bij het drukproces.


Hoogwaardige telefoonhoesjes die langer meegaan dan de telefoon

Onze telefoonhoesjes worden geleverd met 2 jaar garantie.

Tablet Sleeves, Notebooks en verschillende minder bekende toestellen

Ons assortiment wordt steeds groter, dus probeer ons voor e-readers en andere tablets die nog niet genoemd zijn. Wij maken goed passende sleeves en hoesjes van zacht neopreen voor de minder bekende ereaders maar ook voor de meest populaire.