Gepersonaliseerde Zakspiegel

Gepersonaliseerde Zakspiegel

Compact Spiegeltje Met Print

Opslaan 18% Vanaf € 32,00 Was € 39,00

Onze gepersonaliseerde zakspiegel is een geweldig compact spiegeltje, dat aan de voorkant bedrukt kan worden met jouw foto of ontwerp. Jouw design wordt afgedrukt op een witte, glanzende ondergrond, wat de afbeelding een mooie schittering geeft. De chromen onderkant is voorzien van een gegraveerd bloemenontwerp.

Eigenschappen Bedrukte Make-up spiegel

 • Foto op bovenkant zakspiegeltje
 • 7,5 cm in diameter (excl. scharnier)
 • Gegraveerde onderkant (bloem)
 • Voorzien van twee glazen binnenspiegeltjes
 • Gepolijste chromen afwerking

Een mooi en praktisch cadeau waar elke vrouw gek op zou zijn.

Deze gepersonaliseerde zakspiegels zullen al snel een plekje veroveren in haar hart....en haar handtas. De bedrukte make-up spiegeltjes zijn prachtige cadeaus. Ze hebben een ronde vorm, zijn eenvoudig open te klappen en bevatten twee spiegeltjes aan de binnenkant. De prachtige chromen onderkant van de gepersonaliseerde zakspiegel is gegraveerd met een bloemmotief.
 • Jouw foto op de bovenkant bedrukt
 • Scharnierklepje
 • Twee binnenspiegels
 • Frame van gepolijst chroom
 • 5,7 cm diameter
 • Bedrukbaar gebied van 5 cm  
 • Geleverd in een zakje met treksluiting
 • Gegraveerde onderkant

Gepersonaliseerde Make-up Spiegel Met Foto 

Personaliseer een zakspiegeltje voor jouw vrouw, vriendin, moeder, oma...of welke vrouw dan ook! De spiegels zijn perfect voor het bijwerken van make-up en een essentieel accessoire voor in iedere handtas. Het spiegeltje wordt geleverd in een zakje met trekkoord, waardoor het mooi en schoon blijft. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid; van Valentijnsdag tot Moederdag.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Sprankelende afwerking

Onze luxe metalen zakspiegel bevat twee spiegeltjes en kan door jou gepersonaliseerd worden om een extra speciaal cadeau te creëren. Kies haar favoriete foto en wij zorgen dat deze wordt afgedrukt en op de bovenkant van deze fantastische compacte spiegel wordt geplaatst. De afbeelding wordt gedrukt op een prachtige, sprankelende achtergrond, waardoor de foto een mooie glinstering krijgt. De spiegel wordt geleverd in een schattig stoffen zakje met trekkoord.

Geweldig Cadeau

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met haar eigen gepersonaliseerde make-up spiegel. Geef haar een cadeau dat zowel praktisch als persoonlijk is. De foto van jouw keuze ziet er prachtig uit, wanneer deze bedrukt wordt op dit ronde zakspiegeltje. Jouw vrouw of vriendin zal elke keer weer blij worden, wanneer ze het spiegeltje, bedrukt met een mooie herinnering, uit haar handtas haalt om haar make-up te checken. 

Ontwerp een gepersonaliseerd zakspiegeltje als cadeau voor jouw bruidsmeisjes. Deze schattige, gepersonaliseerde spiegels zijn prachtige bedankjes voor zowel bruidsmeisjes als de moeder en schoonmoeder van de bruid. Als jij op zoek bent naar unieke cadeaus, zijn deze compacte spiegels de perfecte keuze. Upload een foto van het vrijgezellenfeest en geef iedereen een mooie herinnering die ze altijd bij zich kunnen dragen. Dit zijn echte de perfecte geschenken om iemand te bedanken.

Dit vind je misschien ook leuk: