Gepersonaliseerde Zakspiegel

Gepersonaliseerde Zakspiegel

Aangepaste Spiegeltje

Vanaf € 32,00

Ons Gepersonaliseerd Zakspiegeltje is een geweldige compacte spiegel met een leuke door jou gekozen foto op de voorkant. Wij drukken je foto op een sprankelende witte basiskleur, zodat jouw afbeelding een geweldig glitter effect krijgt.

Zakspiegel Met Foto

  • Foto gedrukt op het bovenkant van het deksel
  • 7,5 cm in diameter (inclusief scharnier)
  • Scharnier opening met 2 spiegels aan de binnenkant
  • Geleverd in cadeau zakje met trekkoord
  • Geborstelde chrome afwerking

Ontwerp Je Eigen Make Up Spiegel Online

Met dit leuke en praktische cadeau verras je elke vrouw. Onze gepersonaliseerde zakspiegel krijgt zeker een speciaal plekje in haar hart... en in haar handtas. Dit gepersonaliseerde makeup spiegeltje is een geweldig cadeau, me een prettige ronde vorm, een handige 'flip' opening en twee spiegels aan de binnenkant.

Gepersonaliseerd Foto Spiegeltje

Personaliseer dit handige zakspiegeltje voor je vrouw, vriendin, moeder, oma... eigenlijk alle vrouwen! Ons Gepersonaliseerde Makeup Spiegeltje is ideaal voor in je handtas, zodat je ook onderweg je makeup kunt bijwerken. Dit luxe metalen spiegeltje heeft twee spiegels en jij kunt het personaliseren om het extra bijzonder te maken. Kies haar favoriete foto en wij drukken hem bovenop dit geweldige zakspiegeltje. Je foto wordt afgedrukt op een prachtige sprankelende achtergrond, zodat de foto een leuke glinsterende afwerking krijgt. Wij leveren de spiegel in een leuk zakje met trekkoord zodat jij je foto spiegeltje schoon houdt in je handtas. Dit is het perfecte cadeau, bijvoorbeeld voor moederdag of valentijnsdag.

Een Gepersonaliseerd Valentijnsdag Cadeau

Geef je geliefde een gepersonaliseerde makeup spiegel voor Valentijnsdag! Geef een praktisch én persoonlijk cadeau. De door jou gekozen foto staat geweldig op dit ronde zakspiegeltje, en telkens als ze het spiegeltje uit haar handtas haalt ziet ze een geweldig aandenken aan jou!

Ontwerp Een Zakspiegel Als Cadeau Voor Je Bruidsmeisjes

Ontwerp je eigen zakspiegeltjes. Het is een lief en doordacht cadeau dat perfect is voor bruidsmeisjes en de (schoon)moeder van de bruid. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor je bruidsmeisjes zijn onze nieuwe makeup spiegeltjes perfect. Upload een foto van de bruid of van een bijzonder moment van jullie samen, zodat jullie deze herinnering overal mee naartoe kunnen nemen. Dit is het perfecte bedankje!

Dit vind je misschien ook leuk: