Multi Paneel Canvas Afdrukken

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Multi Paneel Canvas Afdrukken

Canvas Kunst Op Meerdere Panelen

Vanaf € 121,00

Wij bedrukken canvas is veel verschillende maten, voor elk wat wils. Drieluiken en canvas afdrukken op 4 panelen zijn het populairst, maar als jij een ander creatief idee hebt horen we het graag van je, wij maken het graag!

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 14,50

  • Koop nu, betaal later

Canvas Panelen

  • Canvas print op vier panelen
  • Een afbeelding in vieren gedeeld
  • Verschillende maten beschikbaar
  • Interessante en unieke stijl
  • Levenslange garantie
  • Handgesponnen

Onderhoudsinstructie

Reinig met een stoffer of voorzichtig met een passende stofzuiger.

Reviews voor Reviews voor Multi Paneel Canvas

Reviews voor Multi Paneel Canvas Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Multi Paneel Vormen en Maten

Hier zijn enkele populaire formaten voor onze vierdelige canvas afdrukken:

Format Grootte (allevier) Paneel groottes
Vier vierkanten 60x60cm 4 panelen 30x30cm
Vier vierkanten 80x80cm 4 panelen 40x40cm
Vier vierkanten 100x100cm 4 panelen 50x50cm
Vier vierkanten 160x160cm 4 panelen 80x80cm
Vier vierkanten 200x200cm 4 panelen 100x100cm


Bovenstaand zijn slechts voorbeelden van de maten die we voor je kunnen maken, maar er zijn allerlei variaties mogelijk als je graag een andere vorm of maat wil.

Multi paneel canvas afdrukken. Jouw foto gesplitst over verschillende canvas panelen. Vierluiken op canvas. De afbeelding wordt gespiegeld op de rand, zo vormen de vier panelen een perfecte afbeelding als je ze bij elkaar ophangt.

Multi Paneel Foto's op Canvas

Soms is èèn foto gewoon niet goed genoeg, dan heb je meerdere panelen nodig om indruk te maken! Multi paneel canvas afdrukken zijn fantastisch voor in huis, ze zijn modern maar met de klassieke elegantie van een professioneel afgedrukte foto. Deze techniek werkt het beste voor landschappen of bloemenvelden, maar ook met dynamische actiefoto's. Kies bijvoorbeeld voor een foto in hoge kwaliteit van je laatste strandvakantie, voor de leukste herinnering in 4 delen!

Multi Paneel Canvas Kunst

Dit is misschien niet het meest voor de hand liggende om te doen met je foto's, maar het resultaat is zeker indrukwekkend. Deze manier van foto's afdrukken transformeert elke ruimte in je huis. We hebben zoveel verschillende maten en afmetingen voor deze canvas panelen dat je jouw verhaal er zeker mee kunt vertellen. Vaak biedt een foto vanuit èèn perspectief een holistisch beeld, maar met deze afdrukmethode wordt je oog vanzelf naar de verschillende details getrokken. Hierdoor komen je fotografie skills beter tot hun recht en maken je foto's meer indruk.

Dit vind je misschien ook leuk: