Terug naar Site
Multi Paneel Canvas Afdrukken

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: Add 3 of the same product with the same or different design and get the 1 product(s) free. The discount will be applied automatically in the basket.

Multi Paneel Canvas Afdrukken

Foto's op meerdere canvas panelen Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 155,00

Wij bedrukken canvas is veel verschillende maten, voor elk wat wils. Drieluiken en canvas afdrukken op 4 panelen zijn het populairst, maar als jij een ander creatief idee hebt horen we het graag van je, wij maken het graag!

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 14,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Canvas Panelen

 • Canvas print op vier panelen
 • Een afbeelding in vieren gedeeld
 • Verschillende maten beschikbaar
 • Interessante en unieke stijl
 • Levenslange garantie
 • Handgesponnen

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.

Multi Paneel Vormen en Maten

Hier zijn enkele populaire formaten voor onze vierdelige canvas afdrukken:

Format Grootte (allevier) Paneel groottes
Vier vierkanten 60x60cm 4 panelen 30x30cm
Vier vierkanten 80x80cm 4 panelen 40x40cm
Vier vierkanten 100x100cm 4 panelen 50x50cm
Vier vierkanten 160x160cm 4 panelen 80x80cm
Vier vierkanten 200x200cm 4 panelen 100x100cm


Bovenstaand zijn slechts voorbeelden van de maten die we voor je kunnen maken, maar er zijn allerlei variaties mogelijk als je graag een andere vorm of maat wil.

Multi paneel canvas afdrukken. Jouw foto gesplitst over verschillende canvas panelen. Vierluiken op canvas. De afbeelding wordt gespiegeld op de rand, zo vormen de vier panelen een perfecte afbeelding als je ze bij elkaar ophangt.

Multi Paneel Foto's op Canvas

Soms is èèn foto gewoon niet goed genoeg, dan heb je meerdere panelen nodig om indruk te maken! Multi paneel canvas afdrukken zijn fantastisch voor in huis, ze zijn modern maar met de klassieke elegantie van een professioneel afgedrukte foto. Deze techniek werkt het beste voor landschappen of bloemenvelden, maar ook met dynamische actiefoto's. Kies bijvoorbeeld voor een foto in hoge kwaliteit van je laatste strandvakantie, voor de leukste herinnering in 4 delen!

Multi Paneel Canvas Kunst

Dit is misschien niet het meest voor de hand liggende om te doen met je foto's, maar het resultaat is zeker indrukwekkend. Deze manier van foto's afdrukken transformeert elke ruimte in je huis. We hebben zoveel verschillende maten en afmetingen voor deze canvas panelen dat je jouw verhaal er zeker mee kunt vertellen. Vaak biedt een foto vanuit èèn perspectief een holistisch beeld, maar met deze afdrukmethode wordt je oog vanzelf naar de verschillende details getrokken. Hierdoor komen je fotografie skills beter tot hun recht en maken je foto's meer indruk.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending:

Recentelijk Bekeken

DRAAI EN WIN!